Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Koncepcja zrównoważonego rozwoju a biznes. Czym jest ESG?

+5
Dżess
opio
sarcia
sowiet
janek332
9 posters

Go down

Koncepcja zrównoważonego rozwoju a biznes. Czym jest ESG? Empty Koncepcja zrównoważonego rozwoju a biznes. Czym jest ESG?

Pisanie by janek332 Czw Mar 10, 2022 11:24 am

Na pewno bardzo dużo osób wejdzie na stronę internetową Czym jest ESG . Sam wszedłem na tę stronę i bardzo dużo się dowiedziałem.

janek332
Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)

Liczba postów : 1184
Data rejestracji : 05/08/2020

Powrót do góry Go down

Koncepcja zrównoważonego rozwoju a biznes. Czym jest ESG? Empty Re: Koncepcja zrównoważonego rozwoju a biznes. Czym jest ESG?

Pisanie by sowiet Pon Kwi 25, 2022 5:41 pm

Niestety ja jeszcze o takich rozwiązaniach nie słyszałem więc również ciężko jest mi cokolwiek na ten temat powiedzieć. Za to korzystając z okazji polecam każdemu fajny artykuł https://www.thompsonstein.com/rezydencja-zagraniczna/e-rezydencja/ ponieważ jak widać e-rezydencja przy prowadzeniu firmy za granicą jest ważna.

sowiet

Liczba postów : 1174
Data rejestracji : 24/03/2021

Powrót do góry Go down

Koncepcja zrównoważonego rozwoju a biznes. Czym jest ESG? Empty Re: Koncepcja zrównoważonego rozwoju a biznes. Czym jest ESG?

Pisanie by sarcia Pon Kwi 25, 2022 7:28 pm

Moim zdaniem bardzo ciekawą opcją jest punkt paczkowy . Nie wymaga wkładu własnego, tylko lokal jest konieczny i może śmiało funkcjonować równolegle z innymi usługami typu sklep itd.

sarcia
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 192
Data rejestracji : 21/05/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by opio Czw Kwi 28, 2022 12:47 pm

To ciekawe zagadnienie. Sami wdrażamy w naszej firmie zrównoważony rozwój. Produkujemy szafy, budujemy także garderoby. Wykorzystujemy w większości ekologiczne materiały, oczywiście zdarza się nam także korzystać z produktów takich jak np. uszczelki. Je zawsze kupujemy gotowe od producenta EMA-PLAST z Kowalewa Pomorskiego. Ich produkty są bardzo dobrej jakości, doskonale nam sie sprawdzają, mogę tę firmę szczerze polecić.

opio
Zagląda zagląda
Zagląda zagląda

Liczba postów : 69
Data rejestracji : 06/04/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Dżess Sro Lut 01, 2023 8:56 am

Rozwijać trzeba się cały czas, zwłaszcza jak jest kryzys, aby wbić się i utrzymać na rynku. Ja prowadzę biznes i to dłuższy czas, teraz nawet poszerzam swoją działalność i powiększam kolekcje mojego muzeum. Dlatego witryna muzealna i inne takie rzeczy będą mi potrzebne.

Dżess
Oblatywacz
Oblatywacz

Liczba postów : 124
Data rejestracji : 24/04/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by skubi Nie Lut 19, 2023 6:09 pm

Moim zdaniem, taka prezentacja Powerpoint od https://tworzenieprezentacji.pl/prezentacje-powerpoint/ może znacząco wpłynąć na ewentualnych klientów w tego typu wystąpieniach można zawrzeć wszelkie niezbędne informacje o waszej działalności, które zostaną przedstawione w ciekawy i angażujący sposób. Dajcie znać, co wy na ten temat uważacie.

skubi

Liczba postów : 298
Data rejestracji : 12/08/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by monroe.raynor Wto Mar 28, 2023 11:30 am

Zrównoważony biznes to na pewno kierunek, w którym warto pójść jeśli chcemy odnieść wymarzony sukces! Niezależnie od tego, czym dla Ciebie jest sukces i jakie masz ambicje, na początek zbuduj solidną poduszkę finansową. Poduszka finansowa (nazywana inaczej poduszką bezpieczeństwa) to zapas pieniędzy, który pozwoli Ci przetrwać „gorsze” czasy na Twojej drodze do sukcesu. Czy ktoś z Was ma zamiar zgłosić firmę do nagrody?
monroe.raynor
monroe.raynor
Świeżynka
Świeżynka

Liczba postów : 4
Data rejestracji : 28/03/2023

Powrót do góry Go down

Pisanie by urland3 Sob Cze 03, 2023 6:41 pm

Na pewno warto przemyśleć, co faktycznie mogłoby przyczynić się do usprawnienia pracy danej firmy. W internecie dostępnych jest wiele różnych inspiracji. Na stronie https://gloo.pl/ widziałem informacje na temat jednego z takich systemów. Wiecie może, jak takie działania mogłyby sprawdzić się w praktyce?

urland3
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 184
Data rejestracji : 22/01/2023

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Wto Lip 04, 2023 3:27 pm

No to ja z wami się podzielę namiarem na firmę https://www.argenta.com.pl/Diagnostyka-weterynaryjna/Testy-immunologiczne/Testy-ELISA , która oferuje za to świetnej jakości sprzęty diagnostyczne, laboratoryjne, jak i inne podobne rzeczy... Jak prowadzicie u siebie laboratorium i poszukujecie wyposażenia, możecie do nich się zgłosić...

Justyna
Wyjadacz forumowy
Wyjadacz forumowy

Liczba postów : 186
Data rejestracji : 01/03/2023

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: