Koncepcja zrównoważonego rozwoju a biznes. Czym jest ESG?
+5
Dżess
opio
sarcia
sowiet
janek332
9 posters
Strona 1 z 1
Koncepcja zrównoważonego rozwoju a biznes. Czym jest ESG?
Na pewno bardzo dużo osób wejdzie na stronę internetową Czym jest ESG . Sam wszedłem na tę stronę i bardzo dużo się dowiedziałem.
janek332- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1184
Data rejestracji : 05/08/2020
Re: Koncepcja zrównoważonego rozwoju a biznes. Czym jest ESG?
Niestety ja jeszcze o takich rozwiązaniach nie słyszałem więc również ciężko jest mi cokolwiek na ten temat powiedzieć. Za to korzystając z okazji polecam każdemu fajny artykuł https://www.thompsonstein.com/rezydencja-zagraniczna/e-rezydencja/ ponieważ jak widać e-rezydencja przy prowadzeniu firmy za granicą jest ważna.
sowiet- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1174
Data rejestracji : 24/03/2021
Moim zdaniem bardzo ciekawą opcją jest punkt paczkowy . Nie wymaga wkładu własnego, tylko lokal jest konieczny i może śmiało funkcjonować równolegle z innymi usługami typu sklep itd.
sarcia- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 192
Data rejestracji : 21/05/2021
To ciekawe zagadnienie. Sami wdrażamy w naszej firmie zrównoważony rozwój. Produkujemy szafy, budujemy także garderoby. Wykorzystujemy w większości ekologiczne materiały, oczywiście zdarza się nam także korzystać z produktów takich jak np. uszczelki. Je zawsze kupujemy gotowe od producenta EMA-PLAST z Kowalewa Pomorskiego. Ich produkty są bardzo dobrej jakości, doskonale nam sie sprawdzają, mogę tę firmę szczerze polecić.
opio- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 69
Data rejestracji : 06/04/2022
Rozwijać trzeba się cały czas, zwłaszcza jak jest kryzys, aby wbić się i utrzymać na rynku. Ja prowadzę biznes i to dłuższy czas, teraz nawet poszerzam swoją działalność i powiększam kolekcje mojego muzeum. Dlatego witryna muzealna i inne takie rzeczy będą mi potrzebne.
Dżess- Oblatywacz
- Liczba postów : 124
Data rejestracji : 24/04/2021
Moim zdaniem, taka prezentacja Powerpoint od https://tworzenieprezentacji.pl/prezentacje-powerpoint/ może znacząco wpłynąć na ewentualnych klientów w tego typu wystąpieniach można zawrzeć wszelkie niezbędne informacje o waszej działalności, które zostaną przedstawione w ciekawy i angażujący sposób. Dajcie znać, co wy na ten temat uważacie.
skubi- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 298
Data rejestracji : 12/08/2021
Zrównoważony biznes to na pewno kierunek, w którym warto pójść jeśli chcemy odnieść wymarzony sukces! Niezależnie od tego, czym dla Ciebie jest sukces i jakie masz ambicje, na początek zbuduj solidną poduszkę finansową. Poduszka finansowa (nazywana inaczej poduszką bezpieczeństwa) to zapas pieniędzy, który pozwoli Ci przetrwać „gorsze” czasy na Twojej drodze do sukcesu. Czy ktoś z Was ma zamiar zgłosić firmę do nagrody?
monroe.raynor- Świeżynka
- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 28/03/2023
Na pewno warto przemyśleć, co faktycznie mogłoby przyczynić się do usprawnienia pracy danej firmy. W internecie dostępnych jest wiele różnych inspiracji. Na stronie https://gloo.pl/ widziałem informacje na temat jednego z takich systemów. Wiecie może, jak takie działania mogłyby sprawdzić się w praktyce?
urland3- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 184
Data rejestracji : 22/01/2023
No to ja z wami się podzielę namiarem na firmę https://www.argenta.com.pl/Diagnostyka-weterynaryjna/Testy-immunologiczne/Testy-ELISA , która oferuje za to świetnej jakości sprzęty diagnostyczne, laboratoryjne, jak i inne podobne rzeczy... Jak prowadzicie u siebie laboratorium i poszukujecie wyposażenia, możecie do nich się zgłosić...
Justyna- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 186
Data rejestracji : 01/03/2023
Similar topics
» UX czym jest
» Czym jest ESG?
» Czym jest membrana dachowa?
» Na czym polega Kucie na Zimno?
» Czym są pale CFA?
» Czym jest ESG?
» Czym jest membrana dachowa?
» Na czym polega Kucie na Zimno?