Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Giganci Programowania platforma online

3 posters

Go down

Giganci Programowania platforma online  Empty Giganci Programowania platforma online

Pisanie by Bonia Czw Lut 10, 2022 5:46 pm

Giganci Programowania to polska firma, która wyrosła z doświadczenia, że dzieci w szkole nie maja zbyt wielu możliwości nauki programowania w czasie lekcji informatyki. Giganci programowania https://itwiz.pl/giganci-programowania- ... formatyki/ to kuźnia przyszłych informatycznych talentów.

Bonia
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 16
Data rejestracji : 30/01/2022

Powrót do góry Go down

Giganci Programowania platforma online  Empty Re: Giganci Programowania platforma online

Pisanie by sowiet Czw Mar 03, 2022 4:05 pm

Na dobrą sprawę samego programowania ja się dopiero uczę i jestem zdania, że jak najbardziej jest to bardzo przyszłościowy zawód. Zresztą nawet już wiem, iż kuka programowanie najbardziej związane jest z robotami przemysłowymi. Uważam, że jest to bardzo dobry kierunek.

sowiet
Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)

Liczba postów : 1167
Data rejestracji : 24/03/2021

Powrót do góry Go down

Giganci Programowania platforma online  Empty Re: Giganci Programowania platforma online

Pisanie by sowiet Sob Lis 19, 2022 11:22 am

W sumie gdy jeszcze jesteśmy w tematyce samego programowania to także każdy programista powinien wiedzieć na czym polega optymalizacja oraz jak ją wdrażać. Jak dla mnie na pewno bardzo dobrze o tym napisano w artykule https://www.krakdroid.pl/profesjonalna-optymalizacja-aplikacji-mobilnych-poradnik/ więc jestem zdania, że takie porady dla wielu osób również mogą być bardzo cenne.

sowiet

Liczba postów : 1167
Data rejestracji : 24/03/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by DeanWatkins Pon Lut 20, 2023 10:58 am

As for me, such a platform can only be used to make a future development test layout. Of course, such services as https://apps.apple.com/us/app/fax-from-iphone-fax-app/id1563922708 can be used only for a more or less approximate assessment of the area of the premises, but in many cases, this will be sufficient for further processing of information. It also remains a very convenient coposal for the recruitment of quality staff on the other hand.

DeanWatkins
Świeżynka
Świeżynka

Liczba postów : 5
Data rejestracji : 16/02/2023

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: