Wózki spalinowe
4 posters
Strona 1 z 1
Wózki spalinowe
Jestem w trakcie rozwoju magazynu. Chce zainwestować w konkretne wyposażenie by usprawnić działanie magazynu. Podnośniki są dla mnie oczywistością. Ale zastanawiałam się też nad wózkami spalinowymi.Nie wiem, ile takich wózków musiałabym kupić, sprawdzałam tutaj, takie wózki i wydaje mi się, że na początek 4 sztuki wystarczą, ale wolałabym poznać opinie kogoś doświadczonego.
akia- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 154
Data rejestracji : 05/02/2015
Re: Wózki spalinowe
A ja planuję kupić jeszcze wózek holowniczy , ponieważ jest to też całkiem potrzebny sprzęt. Sprawdzający się chociażby do holowania różnych przedmiotów. Muszę jednak przyjrzeć się na który model dokładnie postawić, bo na rynku są dostępne różne typu tych urządzeń.
Dżess- Oblatywacz
- Liczba postów : 124
Data rejestracji : 24/04/2021
Moim zdaniem dzisiaj faktycznie może być to korzystną opcją. W końcu używane, ale serwisowane regularnie maszyny, mogą okazać się równie korzystnym wyborem, jak nówki. Najlepiej poszukać dostawcy podnośników, który zaoferuje Wam najkorzystniejsze warunki. Ja czytałem, że polska firma Gizo zbiera pozytywne opinie za jakość oferowanego sprzętu standardy obsługi. To ważne, szczególnie w przypadku wynajmu używanych maszyn, dlatego też warto przemyśleć, jak poszczególna współpraca mogłaby zadziałać w przypadku Waszego przedsiębiorstwa.
Alberto- Wyjadacz forumowy
- Liczba postów : 232
Data rejestracji : 19/09/2022
Na pewno warto zapoznać się z aktualną ofertą firmy Lemarpol, ponieważ mają naprawdę rozbudowaną ofertę jeśli chodzi o wózki używane oraz nowe i to zarówno spalinowe, czy także elektryczne w szerokim wydaniu co do wersji i oczywiście producentów w tym są bardzo dużym dystrybutorem marki Manitou. Najlepiej będzie wybrać się do nich po prostu stacjonarnie i dokładnie sprawdzić dostępną ofertę i porozmawiać z obsługą, aby podjąć jak najlepszą decyzję zakupową sprzętu dla swojej firmy.
Buzek- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 52
Data rejestracji : 19/09/2022
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: