Przydomowa oczyszczalnia ścieków
5 posters
Strona 1 z 1
Przydomowa oczyszczalnia ścieków
Jeżeli macie w planach inwestycje w przydomową oczyszczalnie ścieków, to polecam Wam sprawdzić Oczyszczalnie ekologiczne Warszawa . Moim zdaniem warto korzystać z usług specjalistów, aby osiągnąć najlepsze rezultaty.
Hakuna31- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 781
Data rejestracji : 20/11/2021
Re: Przydomowa oczyszczalnia ścieków
Myślicie nad montażem oczyszczalni obok własnego domu? Jakiś czas temu trafiłem na https://jpr-aqua.pl/produkty/drenazowa-oczyszczalnia-sciekow/ , jest to strona na której znajdziecie atrakcyjną ofertę firmy która od lat zajmuję się produkcją tego typu instalacji.
Grzesiek13- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 510
Data rejestracji : 26/03/2021
Dobra. My też się zdecydowaliśmy na takie rozwiązanie, teraz zastanawiam się nad tym bakterie do oczyszczalni ścieków- jakie stosować, gdzie je kupić? No i przede wszystkim co jaki czas stosować takie bakterie? Czy jest to takie ważne???
Dżess- Oblatywacz
- Liczba postów : 124
Data rejestracji : 24/04/2021
Faktycznie są to bardzo dobre rozwiązania, ale mnie właśnie od jakiegoś czasu bardzo zaczęło zastanawiać to jak pozbyć się wody czy ścieków z piwnicy. Jak zacząłem szukać to właśnie na stronie https://majster-zrob-to-sam.pl/jak-skutecznie-pozbyc-sie-wody-lub-sciekow-z-piwnicy/ moim zdaniem bardzo fajnie o tym napisano.
sowiet- Szyszka Vip Ekspert, Wyżej w statusie na forum już się nie da:)
- Liczba postów : 1168
Data rejestracji : 24/03/2021
Pamietajcie tez by odpowiednio pociagnac przyłącza wody lipno
tak by mogly zostac polaczone z kanalizacja i oczyszalnia
tak by mogly zostac polaczone z kanalizacja i oczyszalnia
marylka- Zagląda zagląda
- Liczba postów : 73
Data rejestracji : 02/03/2022
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: