Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Czy byłeś/aś szczepiony/a przeciwko koronawirusowi?

4 posters

Go down

Czy byłeś/aś szczepiony/a przeciwko koronawirusowi? Empty Czy byłeś/aś szczepiony/a przeciwko koronawirusowi?

Pisanie by TeddyBear Wto Gru 21, 2021 5:13 pm

Witam wszystkich. Czy był(a) Pan(i) szczepiony(a) przeciwko koronawirusowi? Jaka szczepionka? Jak Twój organizm zareagował na szczepionkę?

TeddyBear
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 27
Data rejestracji : 27/10/2021

Powrót do góry Go down

Czy byłeś/aś szczepiony/a przeciwko koronawirusowi? Empty Re: Czy byłeś/aś szczepiony/a przeciwko koronawirusowi?

Pisanie by WeigelP Wto Gru 21, 2021 8:17 pm

Szczerze mówiąc, nie szczepiłam się, bo nie bardzo mam do tego zaufanie. Przynajmniej, bo ludzie, których znam teraz mówią, że nie ma najlepszych efektów. Więc nie zamierzam się jeszcze szczepić.

WeigelP
Świeżynka
Świeżynka

Liczba postów : 14

Powrót do góry Go down

Czy byłeś/aś szczepiony/a przeciwko koronawirusowi? Empty Re: Czy byłeś/aś szczepiony/a przeciwko koronawirusowi?

Pisanie by AlanWeb Wto Gru 21, 2021 9:16 pm

Niedawno miałem swoje drugie szczepienie. Pierwsze szczepienie przebiegło bezobjawowo, ale po drugim szczepieniu poczułem gorączkę. Niecały miesiąc temu poczułem się chory i wykonałem abbott covid test. Jest to jeden z najszybszych i najbardziej wiarygodnych testów w naszym kraju. Wynik testu na obecność Covid był negatywny

AlanWeb
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 17

Powrót do góry Go down

Pisanie by KeiraFehon Sro Kwi 06, 2022 12:18 pm

I always order written papers and I am not ashamed of it, because if you buy cheap essay that will allow me to have much more free time and spend it the way I want, everything will be written for me

KeiraFehon
Świeżynka
Świeżynka

Liczba postów : 6
Data rejestracji : 06/04/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: