Forum biznesowo pracowe
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

problem z nastolatkiem

4 posters

Go down

problem z nastolatkiem Empty problem z nastolatkiem

Pisanie by daren Pią Lis 12, 2021 10:22 pm

Zupełnie nie wiem jak dotrzeć do syna. Rozumiem, że okres dojrzewania, burza hormonów itp. , ale są jakieś granice. Tak sobie myślę, że gdybym porozmawiał z psychologiem na przykład, to powiedziałby mi co robić. Może też syna bym namówił na wizytę u specjalisty. Zależy mi na dobrej relacji z synem. Może znacie dobrego specjalistę w Warszawie?

daren
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 36
Data rejestracji : 08/01/2021

Powrót do góry Go down

problem z nastolatkiem Empty Re: problem z nastolatkiem

Pisanie by eltan Nie Lis 14, 2021 9:42 am

Super, że szukasz pomocy, a nie bagatelizujesz problem. Moja siostra też ma syna w nastoletnim wieku, to też daje popalić czasem jak opowiada. Może spróbuj poszukać porad online, są teraz takie jak się słyszy. Ważne też terminy, żeby nie czekać na wizytę nie wiem ile potem, bo to mija się z celem.

eltan
Świeżynka
Świeżynka

Liczba postów : 5
Data rejestracji : 04/11/2021

Powrót do góry Go down

Pisanie by daren Czw Lis 18, 2021 10:36 pm

Masz rację, tak zrobię. A może jeszcze ktoś w międzyczasie coś napisze, kogoś poleci. Tylko tak jak mówisz, żeby wizyta nie była za ileś miesięcy. Generalnie irytują mnie odległe terminy wizyt jak się często słyszy niestety.

daren
Wpadam tu
Wpadam tu

Powrót do góry Go down

Pisanie by dana Sob Lis 20, 2021 11:30 pm

Ja polecam poradnię z bardzo dobrymi specjalistami, to Psychomedic. Z tym, że ja sama ze sobą byłam, ale z tego co wiem są specjaliści dla dzieci i młodzieży również. Z resztą najlepiej zostawię namiar na ich stronę https://psychomedic.pl/ , można nawet online się zapisać na wizytę. Ta poradnia przez 7 dni w tygodniu działa.

dana
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 19

Powrót do góry Go down

Pisanie by daren Wto Lis 23, 2021 6:23 pm

dana napisał:Ja polecam poradnię z bardzo dobrymi specjalistami, to Psychomedic. Z tym, że ja sama ze sobą byłam, ale z tego co wiem są specjaliści dla dzieci i młodzieży również. Z resztą najlepiej zostawię namiar na ich stronę https://psychomedic.pl/ , można nawet online się zapisać na wizytę. Ta poradnia przez 7 dni w tygodniu działa.

Nawet w weekendy? To super. Dzięki wielkie za polecenie tej poradni. Liczę na taką właśnie profesjonalną pomoc, bo sam sobie nie poradzę.

daren
Wpadam tu
Wpadam tu

Powrót do góry Go down

Pisanie by asel Wto Maj 31, 2022 12:34 pm

Na wetalk jest fajna rozmowa oświęcona odwiedzinom nastolatka u psychologa. Uważam, że wiele pomoże. A na pewno takie konsultacje pomogą dziecku zrozumieć własne emocje.

asel
Wpadam tu
Wpadam tu

Liczba postów : 31
Data rejestracji : 30/05/2022

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics