problem z nastolatkiem
4 posters
Strona 1 z 1
problem z nastolatkiem
Zupełnie nie wiem jak dotrzeć do syna. Rozumiem, że okres dojrzewania, burza hormonów itp. , ale są jakieś granice. Tak sobie myślę, że gdybym porozmawiał z psychologiem na przykład, to powiedziałby mi co robić. Może też syna bym namówił na wizytę u specjalisty. Zależy mi na dobrej relacji z synem. Może znacie dobrego specjalistę w Warszawie?
daren- Wpadam tu
- Liczba postów : 36
Data rejestracji : 08/01/2021
Re: problem z nastolatkiem
Super, że szukasz pomocy, a nie bagatelizujesz problem. Moja siostra też ma syna w nastoletnim wieku, to też daje popalić czasem jak opowiada. Może spróbuj poszukać porad online, są teraz takie jak się słyszy. Ważne też terminy, żeby nie czekać na wizytę nie wiem ile potem, bo to mija się z celem.
eltan- Świeżynka
- Liczba postów : 5
Data rejestracji : 04/11/2021
Masz rację, tak zrobię. A może jeszcze ktoś w międzyczasie coś napisze, kogoś poleci. Tylko tak jak mówisz, żeby wizyta nie była za ileś miesięcy. Generalnie irytują mnie odległe terminy wizyt jak się często słyszy niestety.
daren- Wpadam tu
Ja polecam poradnię z bardzo dobrymi specjalistami, to Psychomedic. Z tym, że ja sama ze sobą byłam, ale z tego co wiem są specjaliści dla dzieci i młodzieży również. Z resztą najlepiej zostawię namiar na ich stronę https://psychomedic.pl/ , można nawet online się zapisać na wizytę. Ta poradnia przez 7 dni w tygodniu działa.
dana- Wpadam tu
- Liczba postów : 19
dana napisał:Ja polecam poradnię z bardzo dobrymi specjalistami, to Psychomedic. Z tym, że ja sama ze sobą byłam, ale z tego co wiem są specjaliści dla dzieci i młodzieży również. Z resztą najlepiej zostawię namiar na ich stronę https://psychomedic.pl/ , można nawet online się zapisać na wizytę. Ta poradnia przez 7 dni w tygodniu działa.
Nawet w weekendy? To super. Dzięki wielkie za polecenie tej poradni. Liczę na taką właśnie profesjonalną pomoc, bo sam sobie nie poradzę.
daren- Wpadam tu
Na wetalk jest fajna rozmowa oświęcona odwiedzinom nastolatka u psychologa. Uważam, że wiele pomoże. A na pewno takie konsultacje pomogą dziecku zrozumieć własne emocje.
asel- Wpadam tu
- Liczba postów : 31
Data rejestracji : 30/05/2022
Similar topics
» problem ze wzrokiem
» Problem z wypróżnianiem się
» buty - problem
» problem ze skórą
» lekarz - problem
» Problem z wypróżnianiem się
» buty - problem
» problem ze skórą